Nieuws

Toegangscontrole: 11 voordelen voor jouw bedrijf

Toegangscontrole is niet alleen van toepassing in overheidsbedrijven of grote bedrijven. Ook voor een KMO is dit zeker een te bespreken issue. Overtuig jezelf met de volgende voordelen. Het geeft je als ondernemer rust, inzicht en is zeer toegankelijk in gebruik en kost. 

1. Je weet op welk moment wie zich waar bevindt

Hoeveel poorten en deuren heb jij in jouw bedrijf? Meer dan één toegangscontrole geeft je zicht op wie zich in jouw bedrijf ‘nu’ bevindt. Het geeft inzicht en rust. Wie is aan de slag in het atelier? Welke verkoper is niet op de baan? Welke medewerker checkt te laat in? Welke toonbankverkoper kan de klant helpen? 

2. Kostenbesparend

Sleutelverlies is een dagelijks issue in een bedrijf. De kosten lopen snel op. Het is niet alleen de sleutel die aan vervanging toe is. De sloten vernieuwen is een noodzaak. Sleutels dupliceren of doorgeven, wie heeft daar controle over? Wie heeft er een lijst met wie, welke sleutel heeft?

Een medewerker verlaat het bedrijf. De badge herprogrammering is een kleine klus. Ook bij verlies, de desbetreffende badge blokkeren wij. Alles zit in 1 systeem om de controle optimaal te bewaren. Jij, als ondernemer, weet immers niet meer wie er allemaal sleutels in bezit heeft. Met het badge-systeem is alles perfect onder controle. 

3. Inzicht

Een badgelezer aan elke deur is een zeer eenvoudig systeem om elke medewerker met een persoonlijke badge toegang te geven. Geen gezeur over gewerkte uren, aanwezigheden en afwezigheden, wie waar aanwezig is, over wie krijgt een sleutel. 

4. Optimale beveiliging

Jouw deuren en poorten zijn altijd gesloten. En jij beheert als ondernemer de toegangsrechten. Je trekt altijd de deur met een gerust hart toe. 

Je weet wie er binnenkomt en binnen mag. Hoe dikwijls gebeurt het niet dat op het einde van de werkdag de deur geopend blijft met een houtblokje …. Nu is altijd alles gesloten en veilig voor niet gewenste bezoekers. 

5. Meerdere gebouwen, 1 toegangssysteem, centraal beheer

De toegangscontrole is perfect en zeer snel te regelen voor al jouw vestigingen. Vanop afstand. Samengevat: plaatsgebonden en tijdsgebonden.

6. Eén badge, meerdere rechten

Als ondernemer configureer jij de badge op maat van jouw medewerker. Jouw bediende is alleen werkzaam op dinsdag en woensdag. De toegangsbadge verleent toegang op deze dagen en ook de tijdstippen voegen wij toe aan de badge. Op donderdag werkt zij op een andere bedrijfslocatie. Ook dat vormt geen probleem. Vakantieregelingen, ook dat is een mogelijkheid om toe te voegen. Eenvoudig en slim systeem.

7. Een badge is sterk

Een badge en een sleutelhanger is een combinatie dat werkt. De badge is van een materiaal gemaakt dat tegen stootje kan. Dus niet kapot te krijgen. Klein, handig, gemakkelijk en sterk. 

8. Snelheid

De reactiesnelheid van een badge is ook een troef. 

9. Op afstand

Je bent niet op het bedrijf. Een leverancier levert goederen op een niet afgesproken tijdstip. Geen probleem. Jij ontgrendelt via jouw toegangssoftware de deur vanop afstand. Geen gedoe. 

10. Beheersoftware

Onze beheersoftware is zeer simpel te gebruiken. Zowel op je PC, smartphone of tablet. Hier creëer je gebruikers, open je deuren, stel je vakantieperiodes in,.. kortom je hebt de volledige toegangscontrole van je bedrijf altijd in je zak zitten.

11. Koppeling aan camerabewaking

Nog een groot voordeel is dat het volledig toegangscontrolesysteem gekoppeld kan worden aan onze camerabewaking. Dit is een extra veiligheid die toegevoegd kan worden. Wanneer iemand zijn tag of badge gebruikt neemt de camera die aan de deur staat een foto. Deze wordt bij in de database opgeslagen. Zo is het onmogelijk om badges door te geven.

Extra informatie nodig over dit onderwerp?

Stel gerust uw vraag aan Van Saet Security,  uw beveilingspartner in de buurt.