Nieuws

Kristoffer Van Saet uitgeroepen tot Jonge Ondernemer van 2024

Tijdens de uitreiking van de Voka Prijs Ondernemen 2024 is Kristoffer Van Saet, medeoprichter van Van Saet Security, verkozen tot Jonge Ondernemer van 2024. Deze nieuwe onderscheiding, geïntroduceerd door Voka Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen, heeft als doel jong ondernemerschap te erkennen en te belonen.

Kristoffer Van Saet, die samen met zijn broer aan het roer staat van het Bonheidense Van Saet Security, mocht deze prestigieuze prijs in ontvangst nemen. Het bedrijf, dat gespecialiseerd is in beveiligingsoplossingen zoals alarmsystemen, camerabewaking, toegangscontrole en brandbeveiliging, viert dit jaar zijn 10-jarig bestaan. De erkenning onderstreept hun continue groei en toewijding aan klantgerichtheid.

Volgens Voka is de prijs toegekend vanwege Kristoffers rol als inspirerende ondernemer die innovatie, digitalisering, en duurzaamheid centraal stelt binnen zijn bedrijfsstrategie. Zijn visie en doorzettingsvermogen hebben Van Saet Security tot een succesvolle en betrouwbare speler in de beveiligingssector gemaakt.

Deze erkenning komt op een bijzonder moment voor Van Saet Security, dat zijn marktpositie blijft versterken terwijl het blijft bouwen aan een duurzame en klantgerichte toekomst.

Extra informatie nodig over dit onderwerp?

Stel gerust uw vraag aan Van Saet Security,  uw beveilingspartner in de buurt.